2014-11-06 03:10:43• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Csodálatosnak ígérkezik ez a nap

Napi horoszkóp november 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bika jegyében áll. Az égiek most segítenek önnek egy-egy dolgot a döntő pontig vinni, vagy egy egészen új dologba kezdeni. A kellemetlen fényszögek miatt sok kritikát kaphat, de lehetőleg ezekre most ne reagáljon, inkább legyen nyitott a kompromisszumokra. Eljött a nap, amikor képtelen lesz dönteni egy bizonyos ügyben, halassza inkább holnapra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön jegyében áll, de hárman is támadják, ezért nem szabadna semmilyen fontos dologba belekezdenie, legyen az egy tanulmány elkészítése, vagy nagybevásárlás. Komoly problémákat okozhatnak a be nem tartott ígéretek, amelyeket ön már nem tart magára nézve érvényesnek. Jó lenne, ha ma sikerülne korán lefeküdnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tolonganak a bolygók a munka területén, és sok támadást is kapnak. Ne tervezzen túlságosan fajsúlyos feladatokkal. Ne várjon sokat se önmagától, se a kollégáktól, se az alkalmazottaktól. Próbáljon meg a gondolataiba mélyedni, meditálni, és a belső világával foglalkozni inkább.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Mars szemben áll az ön jegyével, és nagyon közel jár a Plútóhoz, emiatt energiaszintje majdnem a nullára csökken. Ma sok kávéra és/vagy teára lesz szüksége, időnként iktasson be szüneteket is. Ebéd után nyugodtan megengedheti magának azt is, hogy aludjon egy órácskát. Délután a Hold már a segítségére siet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Oroszlán jegyében álló Jupiter támadja az ön uralkodó bolygóját, a Napot. Ma arra kényszeríthetik, hogy többet tegyen le az asztalra, mint amennyit ön szeretne. A Mars miatt könnyen túlfeszítheti a bizonyos húrt, főleg, ha ön a vakmerőbb Oroszlán szülöttekhez tartozik. Mindezek ellenére csodálatosnak ígérkezik ez a nap.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az Uránusz az ön 8. sorsterületéről küldi nem éppen szerencsés fényszögét. Jobb lenne, ha ma mindent nagyon lassan csinálna, kicsit fogja vissza magát. Amúgy is holt fáradt lehet, be kell osztania az erejét. Tegye minden szavát patikamérlegre. Próbáljon meg minél többet pihenni, relaxálni, lazulni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Uralkodó bolygója csak jó bolygókkal találkozik ma, ami vidám és szórakoztató természetét erősíti. Nem csak saját élettapasztalatából tud meríteni, hanem elődei bölcsességét is ragyogóan használja. Az estét mindenképpen töltse társaságban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Vénusz, a vidámság bolygója a Skorpió jegyében csillog. Ma csupa jókedvű ember veszi majd körül. Önnek sincs oka szomorkodni, vegye kicsit könnyedebben az életet. Természetesen szüksége van arra, hogy kicsit egyedül lehessen, és feltöltődhessen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Uralkodó bolygója jó fényszögeket vet a Nyilas jegyére. Ön hatalmas energiatartalékokkal rendelkezik, bár ezt megpróbálja leplezni. A Mars anyagi téren kihívásokat jelez, és ez kétévenként újra meg újra felbukkan az ön életében. Tanulnia kellene a múlt hibáiból!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Két nagyon erős bolygó áll a Bak jegyében. Ez erős biztonságérzetet ad önnek, emiatt sugárzik önből a nyugalom.. A nap bolygóállásai óriási belső erőt adnak önnek, bármilyen nehézséget képes ezzel legyőzni. A Merkúr helyzete azt jelzi, hogy itt az ideje kibékülnie kedvesével, most igazán boldogok lehetnének!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó bolygója a Mars, kapcsolatba került a Kos jegyében álló Uránusszal. Gyorsan elérhető, megvalósítható célokat is ki kellene tűznie maga elé. Akaratereje félelmetes, nagyon szeret a középpontban lenni. Szívesen barátkoznának önnel az emberek, de úgy látszik, fordítva ez nem így van. Ha kényszerhelyzetbe kerülne, az önhöz közelebb állók nagyon meglepődnek majd az ellenséges viselkedésén – legyen nyitottabb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold az ön horoszkópjában a közlések területéről indul. A mai nap üzenete: száműznie kellene a „lustaságot” és a visszavonultságot. Elérkezett az idő, hogy teljes mellszélességgel belevesse magát az életbe, és tanuljon az önt körül vevő világtól.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: